Vad kostar 3LED?

3LED är ett modulbaserat verksamhetssystem vilket gör att priserna varierar beroende på vilka moduler som används. Vi har några färdiga paket men skapar självklart även individuella lösningar efter era behov om det behövs. Priserna varierar utifrån hur stor verksamheten, baserat på antalet anställda. Nedan följer några prisexempel, vill ni ha en mer exakt kostnad specifikt för verksamhet och era behov kontakta oss.

Håll koll på dina avtal

Missa aldrig ett avtal igen, lägg upp dina avtal i 3LED så får ni enkelt koll på alla avtal och kan lätt kontrollera, avsluta eller förlänga avtalen innan de går ut.

Missa aldrig underhåll och service igen

Vårt underhållspaket är för er som behöver få reda* på när det är dags för underhåll och service av maskiner, inventarier etc. Genom automatiska påminnelser direkt till den som ska utföra servicen minskar man risken att den missas avsevärt.

ISO-certifiering

Med våra paket BAS och EXTRA får man en bra grund av moduler som stödjer ett ISO-certifierat verksamhetssledningssystem. Med dessa paket får man ett kompetent IT-stöd som både underlättar implementeringen, driften samt utvecklingen av det certifierade ledningssystemet.

Håll koll på lagstiftningen

Med vår modul Författningar har du alltid tillgång till en komplett förteckning över svensk miljö- och arbetsmiljölagstiftning som löpande uppdateras med ändringsnoteringar. Stödjer även egenkontroll enligt kraven i ISO-standarderna.

Håll koll på utbildning och kompetens

Med vår Kompetensmodul har du alltid koll på utbildningsstatusen hos verksamheten medarbetare samt missar aldrig att förnya obligatoriska utbildningar.

Vad kostar och hur funkar det?

3LED används mot en fast användarlicenskostnad som baseras på antal moduler samt storlek på verksamheten
Licenskostnaden är en helhetslösning och innefattar:
  • Inga begränsningar i antal användare eller utrymme.
  • Drift från 3LED:s egna dedikerade servrar.
  • Daglig backup av din information.
  • Löpande underhåll och uppdateringar.
  • Support under ordinarie kontorstid.
  • 0 månaders uppsägningstid = ingen bindningstid!

Med andra ord - allt ingår i licenskostnaden!

Intresserad?

Kontakta oss genom vårt kontaktformulär så återkommer vi för en individuell demonstration av 3LED.

Vill du veta mer om 3LED?